Прес-конференція “Підсумки реалізації ініціативи “Сади Перемоги” в Черкаській області”

23 листопада відбулася онлайн-конференція «Підсумки реалізації ініціативи «Сади Перемоги» в Черкаській області», де експерти цієї ініціативи та представники Черкаської ОВА поділилися досвідом реалізації проектів із продовольчої безпеки. За результатами всеукраїнського опитування, Черкащина лідирує за кількістю громад з ухваленою програмою самозабезпечення, тож своїми успіхами впровадження програми ділилися і голови громад.

Конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Піщанської сільської ради

Виконавчий комітет Піщанської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Піщанської сільської ради, а саме:

Інформаційно-статистичні матеріали про отруєння дикорослими грибами

Страви з грибів — традиційний продукт у раціоні харчування мешканців багатьох регіонів України. На території нашої країни росте майже 2 000 видів шапинкових грибів, до 500 з них вважають їстівними. Найчастіше гриби використовують як приправи до страв або ж у консервованому вигляді.

Проведено семінар на тему безпечне виконання вантажо - розвантажувальних робіт в лісовій галузі

22.09.2022 року в ДП «Золотоніський лісгосп» відбувся семінар за участю посадовців Управління Держпраці, Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства, Фонду соціального страхування, органів місцевого самоврядування спільно з працівниками занятими на цих роботах, на якому  було проведено тренінг та  відпрацювання навичок безпечного виконання тієї чи іншої операції під час вантажо - розвантажувальних робіт.