Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Піщанська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області» та аналізу регуляторного впливу шляхом розміщення на офіційному сайті Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області: https://pischanesilrada.gov.ua (розділ Регуляторна діяльність).

Зміст проекту: Проект рішення Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області «Про затвердження Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами
населених пунктів на території Піщанської сільської ради Золотоніського району Черкаської області» розроблений з метою встановлення порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Піщанської сільської ради, у відповідності до ст. 6 Закону України «Про рослинний світ», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить один місяць з дня опублікування проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта можна надавати в електронній формі e-mail: pischane-rada@ukr.net, або в письмовій формі на адресу: вул. Шеремета Руслана,98А, с.Піщане Золотоніський район, Черкаська область ,19723 тел. 0934796570