Активи які підлягають одноразовому (спеціальному) декларуванню

Відповідальність за порушення термінів розрахунків у сфері ЗЕД

Відпрацювання ймовірних вигодонабувачів за переліками Тимчасової слідчої комісії

Де в приватній частині Електронного кабінету наявна інформація про всі коди видів економічної діяльності (КВЕД) платника податків та про основний КВЕД?

Заповнення додатка 4ДФ до Розрахунку з типом «Уточнюючий». Яким чином заповнить рядок 02 додатка 4ДФ до Розрахунку з типом «Уточнюючий», де коригуються показники, відображені у Податковому розрахунку за ф. 1ДФ за період до 01.01.2021?

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування: Чи передбачені будь-які особливості для визначення ліквідних активів?

Платникам податків Черкащини у січні - липня 2021 року відшкодовано 541,4 млн гривень податку на додану вартість

Чи включено до складу активів, які підлягають одноразовому (спеціальному) декларуванню, об'єкти незавершеного будівництва?

Чи є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, виробничі будівлі, що використовуються як адміністративно-побутові, для конторських та адміністративних цілей (офісні)?

За якою ставкою оподатковуються операції з вивезення товарів за межі митної території України в митному режимі експорту та які операції з вивезення звільняються від оподаткування ПДВ?

Отримання послуг від нерезидента, незареєстрованого платником ПДВ. Чи можливе бюджетне відшкодування ПДВ?

Результати проведеної позовної роботи податкової служби Черкащини: за сім місяців 2021 року до бюджету надійшло 112,1 млн гривень

Послідовність дій, яка має бути здійснена СГ для реєстрації ПРРО

Термін подачі повідомлення за ф. № 20-ОПП

Чи звільняються від сплати ЄВ ФОП у зв’язку із призовом на строкову військову службу?

Чи має право платник податку – ФО подати нову податкову декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація) для реалізації свого права на податкову знижку, якщо виявлені (уточнені) документально підтверджені суми, що не були враховані у поданій Декларації?

Чи сплачується податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за період до дати оформлення прав власності (користування) спадкоємцями, у разі смерті фізичної особи – власника об’єкта нерухомості?

Увага! Від імені керівництва податкової телефонують шахраї!

Що гарантує добровільне декларування і сплата збору?