Скликання: VII скликання
Сесія / комісія: 28
Тип документу: Рішення
Дата: 30.01.2019
Номер документу: 1-19
Назва документу: Про порядок денний 28 сесії 7 скликання..
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Положення про туристичний збір на території Піщанської сільської ради (3.71 МБ)
  2. Про внесення змін до додатку 6 до рішення сесії сільської ради від 20.06.2018 року (1.64 МБ)
  3. Про додаткову угоду (0.43 МБ)
  4. Про договір оренди частини нежитлового приміщення та встановлення розміру орендної плати (0.44 МБ)
  5. Про виплату матеріальної допомоги (0.29 МБ)
  6. Про виконання бюджету сільської ради за 2018 рік (0.28 МБ)
  7. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Переясловцю Віктору Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.55 МБ)
  8. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Переясловцю Віктору Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.55 МБ)
  9. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Переясловець Валентині Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.54 МБ)
  10. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Ваці Яні Вікторівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.54 МБ)
  11. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Ваці Яні Вікторівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.54 МБ)
  12. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Переясловець Ганні Юхимівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.54 МБ)
  13. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Калині Олександру Григоровичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.54 МБ)
  14. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Калині Ганні Іванівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.54 МБ)
  15. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Петренко Сергію Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.53 МБ)
  16. Про затвердження матеріалів технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, переданої у власність Петренко Оксані Анатоліївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.54 МБ)
  17. Про надання дозволу на розроблення детального плану території за адресою: с. Піщане, вул.Зарічна, 6 Гетман Діані Юріївні (0.57 МБ)
  18. Про надання дозволу на розроблення детального плану території за адресою: с. Піщане, вул.40 років Перемоги, 29 Бонь Івану Васильовичу (0.57 МБ)
  19. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (0.45 МБ)